Επιλέξτε Γλώσσα:

Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 13:55

Ακυρώνεται για πρώτη φορά η φετινή Γιορτή Τριανταφύλλου στον Αγρό

Για πρώτη φορά στα 13 συνεχόμενα χρόνια της πραγματοποίησης της Γιορτής του Τριαντάφυλλου, το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγρού αποφάσισε και ανακοινώνει ότι η φετινή 14η Γιορτή Τριαντάφυλλου, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η Γιορτή ήταν προγραμματισμένη κατά τις ημερομηνίες 09-10 Μαΐου & 16-17 Μαΐου 2020, ωστόσο λόγω της υπάρχουσας κατάστασης με τη νόσο COVID-19 και της ύπαρξης των διαταγμάτων, η φετινή διοργάνωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγρού εκφράζει την λύπη του καθώς για πρώτη φορά στα 13 προηγούμενα χρόνια της διεξαγωγής της γιορτής δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά η υγεία μας προέχει οποιασδήποτε εύθυμης διοργάνωσης.

Η φετινή αναβολή μας ωθεί ώστε σε ένα χρόνο, όταν θα πραγματοποιήσουμε ελεύθερα πλέον την 15η Γιορτή Τριανταφύλλου, να σας προσφέρουμε μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη και θα καλύψει το κενό της φετινής αναβολής.

Ευχή όλων μας είναι η πλήρης απαλλαγή από την πανδημία. Για να το πετύχουμε αυτό παραμένουμε στο σπίτι μας και να είστε βέβαιοι ότι #ΘαΤαΚαταφέρουμε.

Κοινοτικό Συμβούλιο Αγρού  

Login to post comments